Ga naar hoofdinhoud
E. info@randstadzonweringen.nl T. (023) 56 35 785
Gratis inmeten op locatie
Deskundige montage

B25 Prestige Zonnescherm

Het B25 Prestige Zonnescherm is ontworpen om perfect aan te sluiten op verschillende gevels vanwege zijn compacte afmetingen en doordachte vormgeving. Deze zonneschermoplossing is een volledig gesloten cassettescherm vervaardigd uit duurzaam, poedergelakt geëxtrudeerd aluminium dat bestand is tegen corrosie. De cassette zorgt voor een perfecte afdichting, waardoor het doek en de interne onderdelen optimaal beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden. Op verzoek kan een geïntegreerde buismotor worden geïnstalleerd bij het B25 Prestige Zonnescherm. Met een maximale uitval van 375 cm en een maximale breedte van 7 m voor individuele schermen en 14 m voor gekoppelde schermen, biedt dit product veelzijdige mogelijkheden.

B25 Elite Brustor Zonnescherm

B25 Prestige Zonnescherm

Het B25 Prestige Zonnescherm is ontworpen om perfect aan te sluiten op verschillende gevels vanwege zijn compacte afmetingen en doordachte vormgeving. Deze zonneschermoplossing is een volledig gesloten cassettescherm vervaardigd uit duurzaam, poedergelakt geëxtrudeerd aluminium dat bestand is tegen corrosie. De cassette zorgt voor een perfecte afdichting, waardoor het doek en de interne onderdelen optimaal beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden. Op verzoek kan een geïntegreerde buismotor worden geïnstalleerd bij het B25 Prestige Zonnescherm. Met een maximale uitval van 375 cm en een maximale breedte van 7 m voor individuele schermen en 13 m voor gekoppelde schermen, biedt dit product veelzijdige mogelijkheden.

Fabrikant

Brustor

Bediening

Elektrisch van binnenuit
Via smartphone, tablet of computer

Kleur

Geanodiseerd aluminium
Antraciet structuur
Zwart structuur
Wit
Crème/wit
Iedere RAL kleur ZONDER TOESLAG

Omschrijving doek

Al onze doeken zijn vervaardigd van Acryl en vervolgens SFC (Teflon) gecoat, zodat ze vuil- en waterafstotend maar wel luchtdoorlatend worden. U kunt bij ons uit een aantal collecties zoals Swela, Dickson en Tibelly een prima keus maken. Samen vormen ze immers een collectie van maar liefst ruim vijfhonderd doeken.

Kenmerken

Windkracht 6 Beaufort getest
Extra verstevigde scharnieren in de armen
Volledig gesloten cassette
Standaard leverbaar in alle RAL kleuren
Zeer veelzijdige en solide montage mogelijkheden

Afmeting

Maximale breedte: 14 mtr (gekoppeld vanaf 7 mtr)
Minimale uitval: 3,00 mtr
Maximale uitval: 3,75 mtr met zeer stevige knikarmen met vier staalkabels

Opties

Sfeervolle LED verlichting
Windbeveiliging
Terrasverwarming
Elektrische bediening in combinatie met een afstandsbediening en een zon- en windautomaat
Bediening vanaf uw smartphone, tablet en computer
Verlengde montageplaten 70cm
Elektrisch oprolbare volant

Brochures

Online offerte aanvragen

Randstad Zonweringen is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Laat daarom hieronder uw gegevens achter en dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij beschikken over een stralend assortiment

Acties voorjaar 2024

Acties voorjaar 2024

Back To Top